Forsvarer

Strafferett

Vårt firma har lang erfaring med strafferett og straffeprosess, og våre advokater har vært forsvarere i større og profilerte strafferettssaker de siste årene, blant annet i Lommemannen-, Alvdal- og Munchsakene.

Som bistandsadvokat har vi også omfattende erfaringer fra alvorlige straffesaker. Blant annet bistod vi flere av ofrene fra Utøya.

Våre advokater er oppnevnt som faste forsvarer og bistandsadvokater for Nedre Romerike tingrett og Eidsivating lagmannsrett. Disse oppnevningene har vi fått i konkurranse med mange andre søkende advokater. Vi har mange advokatoppdrag i Lillestrøm og på Romerike, men bistår klienter fra hele landet.

I forbindelse med en straffesak, kan det ofte oppstå pågang fra media. Dette har vi lang erfaring med og er vant til et betydelig medietrykk.

Tilgjengelighet er viktig

Vi påtar oss saker for privatpersoner, klienter fra næringslivet og fra offentlig sektor. For deg som er privatperson, vil vi påta oss ansvaret med å se om du har krav på fri rettshjelp. Hos oss skal du ikke være nødt til å betale dyre dommer for rettferdigheten.

Vårt advokatkontor er kjent for en uformell stil og hyggelige advokater. Hensikten vår er at du som klient føler deg ivaretatt og beskyttet av vår bistandsadvokat. Det har vært vår hovedmål siden firmaet ble etablert i 1987 og vi har lang erfaring med de fleste saker.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.